Ολοκληρωμένο Σύστημα Επαγγελματικού Προσανατολισμού e-mellonΤο e-mellon είναι το ολοκληρωμένο σύστημα Επαγγελματικού προσανατολισμού σε ηλεκτρονική μορφή, που δημιουργήθηκε για τους Έλληνες μαθητές.

Στόχος του προγράμματος είναι να βοηθήσει τους μαθητές να γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους, να ξεκαθαρίσουν τι τους ταιριάζει, τι τους αρέσει και σε τι έχουν κλίση, έτσι ώστε να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή επαγγελματικής κατεύθυνσης.

Το πρόγραμμα βασίζεται στην πολύτιμη τεχνογνωσία της  ISON Psychometrica, που είναι η πρώτη ελληνική εταιρία που ασχολείται με την επιστημονική σύζευξη ανθρώπων – επαγγελμάτων, εκπροσωπεί στην Ελλάδα τον Παγκόσμιο Σύνδεσμο Φορέων Σταδιοδρομίας ACF και έχει επιλεγεί από τη μεγαλύτερη εταιρία του κόσμου στην προσφορά υπηρεσιών συμβουλευτικής σταδιοδρομίας, την Right Managements Consultants για την υλοποίηση των έργων της στην Ελλάδα.

Η ISON Psychometrica έχει ιδρύσει και διοικεί το Κέντρο Επαγγελματικού Προσανατολισμού και έχει συνεργαστεί με φορείς, όπως το ΙΕΠΑΣ (Ινστιτούτο Επαγγελματικού Προσανατολισμού), το ΕΚΕΠ (Εθνικό Κέντρο Επαγγελματικού Προσανατολισμού) και το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο.

Μάθε περισσότερα και ξεκίνα να σχεδιάζεις σωστά το μέλλον σου!Με την υπογραφή της ISON Psychometrica.

Για περισσότερες πληροφορίες, παραγγελία κωδικών και ραντεβού επικοινωνήστε στο 210 6464711.