Το Κέντρο Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΚΕΠ™) είναι μια δραστηριότητα της ISON Psychometrica, της Νο1 εταιρείας εφαρμοσμένης Ψυχολογίας στην Ελλάδα.

H ISON είναι μέλος του Διεθνούς Συνδέσμου για τον Εκπαιδευτικό και Επαγγελματικό Προσανατολισμό (AIOSP) και εκπροσωπεί στην Ελλάδα τον Παγκόσμιο Σύνδεσμο Φορέων Σταδιοδρομίας (CFI).

Συνεργάζεται από το 1995 και φέρνει κατ’ αποκλειστικότητα στην Ελλάδα τις μεθοδολογίες του διάσημου Ινστιτούτου για την Ανάλυση της Προσωπικότητας και των Ικανοτήτων (IPAT) και στη συνέχεια της PAR, της WPS, της GiuntiOS, καθώς και των Πανεπιστημίων της Μιννεσότα και του Χάρβαρντ.

Το ΚΕΠ  παρουσίασε το 1993 το πρώτο ολοκληρωμένο επιστημονικό πρόγραμμα Επαγγελματικού Προσανατολισμού στην Ελλάδα. Από τότε, διαρκώς αναπτύσσει και προσαρμόζει τις υπηρεσίες του, σύμφωνα με τα νέα δεδομένα της επιστήμης, της τεχνολογίας και του εργασιακού και κοινωνικού περιβάλλοντος.

Παρέχουμε υπηρεσίες εξατομικευμένου Επαγγελματικού Προσανατολισμού στην Ελλάδα και την Κύπρο, σε ιδιώτες και ένα πλήθος φορέων, που περιλαμβάνουν:

Σχολεία (Γερμανική Σχολή Αθηνών,  Εκπαιδευτήρια Ζηρίδη, Εκπαιδευτήρια Κωστέας-Γείτονας, Εκπαιδευτήρια Πλάτων, Διαπολιτισμικό Λύκειο Βαρυμπόμπης κτλ).

Φροντιστήρια (Πουκαμισάς, Άνοδος, Δομή-Δίκτυο, Θεσμός, Νόηση, Προπύλαια, Λαζαρίδου, Αρχέτυπο, Πυρσός, Συνεκπαίδευση, κτλ).

Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Δήμος Βόλου, Δήμος Βριλησσίων, Δήμος Μελισσίων, Νομαρχία Άρτας κτλ).

Καθώς και στα παιδιά εργαζομένων δημόσιων και ιδιωτικών Οργανισμών (Τράπεζα Ελλάδος, Εθνικό Τυπογραφείο, ΒΡ Unilever, Vodafone, κτλ).

Επιπλέον, διοργανώνουμε Εκπαιδευτικά Σεμινάρια και Eργαστήρια με αντικείμενο τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό και τη Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας, στα οποία κάθε χρόνο συμμετέχουν και εξειδικεύονται πάνω από 100 απόφοιτοι ΑΕΙ.